Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä

Koronatilanteen takia seurakunnan jumalanpalveluksissa saa tällä hetkellä olla läsnä korkeintaan 10 henkilöä turvavälejä noudattaen. Vähänkään sairaana tai oireisena kirkkoon ei saa tulla.

Sunnuntain jumalanpalvelus on katsottavissa täällä:

Jos linkki ei toimi, kokeile tästä.

Jumalanpalveluksessa lauletaan virret:

(Virret löydät osoitteesta www.virsikirja.fi)

Kolehti

Sunnuntain kolehti kerätään pyhäkoulun tunnettuuden lisäämiseksi Suomen Pyhäkoulun Ystävät SPY ry:n kautta.
Kolehdin sijasta voit myös antaa lahjoituksen verkossa SPY:n yhteistyökumppanille Lastenkirkko-medialle.

Tilisiirto tehdään Lasten ja nuorten keskus ry:n  tilille NDEAFIHH FI47 1574 3000 0014 77, viite: Lastenkirkko-media 2202.
(Rahankeräyslupa: RA/2020/665)

Yhteisvastuukeräys puolustaa vähävaraisia ikäihmisiä

Kolehdin sijasta tai lisäksi voit lahjoittaa oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen tämän linkin kautta.
(
Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi; Ahvenenmaalla ÅLR 2020/4355 31.08.2021 asti.)

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee vanhusväestöä Suomessa ja maailmalla. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Keräys alkoi 7.2.2021.

Videolinkkejä

Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen opetukset ja sisällöt

Marian silmin -konserttitaltiointi vuodelta 2019 Pietarsaaren kirkossa. Lauluja, runoja ja tekstejä Jeesuksen äidin, Marian, elämästä. Mukana mm. Jehiel.

Ma 29.3. klo 18 kirkossa Hiljaisen viikon lauluja

Ti 30.3. klo 18 kirkossa Kohti pääsiäistä -keskustelutilaisuus

Ke 31.3. klo 18 kirkossa Taizé-rukoushetki

Ma 5.4. klo 13 Pääsiäisvirsiä: