Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä

Juhannusviikonlopun jumalanpalvelukset järjestetään kaksikielisesti yhdessä Pietarsaaren ruotsalaisen seurakunnan kanssa, niin että lauantaina vetovastuu on suomalaisella ja sunnuntaina ruotsalaisella seurakunnalla.

Lauantain sanajumalanpalvelus klo 10 on katsottavissa suorana tai tallenteena täällä:

Jos linkki ei toimi, kokeile tästä.

Jumalanpalveluksen toimittavat Lotta Endtbacka ja kanttori Kaisa Kangastupa, ja siellä veisataan virret
                              533:1,2,6 - 503
                              459:1,4,8 - 450
                              571:1-3 - 535
                              kolehdin aikana soitetaan

Sunnuntain sanajumalanpalvelus klo 18 on katsottavissa tässä linkissä.

Jumalanpalveluksen toimittavat Anna-Pia Svarvar, Åsa Turpeinen ja kanttori Emilia Tikkala. Tulkkina toimii Ulla Nyström.

(Virret löydät osoitteesta www.virsikirja.fi)

Kolehti

Juhannuksen kolehdit kerätään oman seurakunnan lähetyskohteisiin.

Yhteisvastuukeräys puolustaa vähävaraisia ikäihmisiä

Kolehdin sijasta tai lisäksi voit lahjoittaa oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen tämän linkin kautta.
(
Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi; Ahvenenmaalla ÅLR 2020/4355 31.08.2021 asti.)

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee vanhusväestöä Suomessa ja maailmalla. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Keräys alkoi 7.2.2021.

Videolinkkejä

Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen opetukset ja sisällöt

Ke 16.6. klo 19 Kesäillan hartaus Pietarsaaren kirkossa: