Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä

Sunnuntain jumalanpalvelus on katsottavissa suorana tai tallenteena tästä linkistä:

Jos linkki ei toimi, paina tästä.

Sunnuntain messun pappina toimii Lotta Endtbackaa ja kanttorina Mirkkalea Konttila. Jumalanpalveluksessa veisataan virret

297:1,2,6
                                    249:1,2,4
                                    229:6-7

Virret löytyvät osoitteesta www.virsikirja.fi

Kolehti

Sunnuntain kolehti kerätään kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa  Suomen Merimieskirkko ry:n kautta.

Yhteisvastuukeräys puolustaa vähävaraisia ikäihmisiä

Kolehdin sijasta tai lisäksi voit lahjoittaa oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen tämän linkin kautta.
(
Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi; Ahvenenmaalla ÅLR 2020/4355 31.08.2021 asti.)

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee vanhusväestöä Suomessa ja maailmalla. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla. Keräys alkoi 7.2.2021.

Videolinkkejä

Keski-Pohjanmaan Kansanlähetyksen opetukset ja sisällöt