Avoimet työpaikat

Kaikki Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat on koottu seurakuntayhtymän Avoimet työpaikat -sivulle.

Kirkon avoimet työpaikat löytyvät  täältä

Haluatko työskennellä hyvässä hengessä?

Kirkossa on työntekijöitä papeista suntioihin ja it-alan ammattilaisiin, hallinnon osaajista lastenohjaajiin ja diakoniatyöntekijöihin.

Perinteisen seurakuntatyön lisäksi kirkko tekee tärkeää työtä yhteiskunnassa muiden tahojen kanssa.

Hengellinen työ, yhteiskunnalliset tehtävät ja lähimmäisestä välittäminen onnistuvat parhaiten, kun kirkossa työskentelee eri alojen työntekijöitä.

Vaikka kirkon ydinsanoma ja perustehtävät eivät ole muuttuneet, tarvitaan tuoreita näkemyksiä ja uudistumiskykyä.

Kuka pitää huolta nykyajan huono-osaisista? Kuinka nuoret aikuiset voisivat kokea kirkon omakseen? Miten kirkko kykenee rakentamaan luontevan yhteyden muiden uskontojen edustajiin?

Tärkeää työtä tehtäessä avainasemaan nousevat näky ja tehtävä.

"Näky ilman tehtävää on haaveilua, ja tehtävä ilman näkyä on raatamista, mutta näky ja tehtävä yhdessä ovat maailman toivo."