Avoimet työpaikat

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä muodostuu seuraavista seurakunnista: Pedersöre församling, Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja Jakobstads svenska församling. Osa seurakuntien tehtävistä hoidetaan yhteisesti.

Vt.diakoniatyöntekijän sijaisuus ajalle 1.9-31.12.2022

Pietarsaaren suomalainen seurakunta etsii vt.diakoniatyöntekijää 100% sijaisuuteen ajalle 1.9-31.12.2022. Palkkaus vaativuusryhmä 502 mukaan.

Vt.diakoniatyöntekijän työtehtäviin kuuluu diakonian avustukset, asiakastapaamiset, hartaudet, laitoskäynnit sekä seurakunnan muut mahdolliset tilaisuudet erikseen sovittaessa. Työparina toinen diakonian viranhaltija.

Ilmoittautumiset sijaisuuteen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen lotta.endtbacka@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 29.5.2022 mennessä.  Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvosto päättää viransijaisuudesta kokouksessaan 9.6.2022.

Haemme
Kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.

Kirkon avoimet työpaikat löytyvät  täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko työskennellä hyvässä hengessä?

Kirkossa on työntekijöitä papeista suntioihin ja it-alan ammattilaisiin, hallinnon osaajista lastenohjaajiin ja diakoniatyöntekijöihin.

Perinteisen seurakuntatyön lisäksi kirkko tekee tärkeää työtä yhteiskunnassa muiden tahojen kanssa.

Hengellinen työ, yhteiskunnalliset tehtävät ja lähimmäisestä välittäminen onnistuvat parhaiten, kun kirkossa työskentelee eri alojen työntekijöitä.

Vaikka kirkon ydinsanoma ja perustehtävät eivät ole muuttuneet, tarvitaan tuoreita näkemyksiä ja uudistumiskykyä.

Kuka pitää huolta nykyajan huono-osaisista? Kuinka nuoret aikuiset voisivat kokea kirkon omakseen? Miten kirkko kykenee rakentamaan luontevan yhteyden muiden uskontojen edustajiin?

Tärkeää työtä tehtäessä avainasemaan nousevat näky ja tehtävä.

"Näky ilman tehtävää on haaveilua, ja tehtävä ilman näkyä on raatamista, mutta näky ja tehtävä yhdessä ovat maailman toivo."