Avoimet työpaikat

Pietarsaaren alueen Perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana

NEUVOTTELUKESKUKSEN JOHTAJAN VIRKA

Neuvottelukeskuksessa työskentelee johtajan lisäksi kolme perheneuvojaa sekä vastaanottosihteeri. Johtajan työstä noin 80% on asiakastyötä ja 20% hallinnollista. Vuodesta 1981 alkaen perheasiain neuvottelukeskus on tarjonnut tukea yksityisille, pareille ja perheille. Palvelemme asiakkaita ruotsin-, suomen- ja englanninkielellä. Suurimmalla osalla asiakkaitamme on ruotsi äidinkielenä.

Pietarsaaren alueen Perheasiain neuvottelukeskuksella on vahvat siteet sekä kuntien sosiaalityöhön että seurakuntien sielunhoitotyöhön. Toiminnan ylläpitämisestä seurakuntayhtymällä on yhteistyösopimus alueen kuntien ja naapuriseurakuntien Kruunupyyn, Luodon, Uudenkaarlepyyn ja Vöyrin kanssa.

Hakijalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja valmiutta osallistua soveltuvuustestiin. Lisäksi edellytetään kirkkohallituksen antamaa perheneuvojan erikoistumiskoulutusta tai sitoumusta sen suorittamiseen. Pätevyysehdot määritellään kirkkovaltuustossa 30.9.2021 annetussa johtosäännössä.

Viranhaltijalta vaaditaan ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa tai vaihtoehtoisesti ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Palkka KirVESTESin vaativuusryhmän 602 mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimitetaan osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari tai sähköpostitse pedersorenejdens@evl.fi 26.9.2022 klo 12.00 mennessä. Kirjekuoreen merkki ”Hakemus - perheasiain neuvottelukeskuksen johtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta. Virkaan astutaan 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Perheasiain neuvottelukeskus puh. 040 310 0485 tai hallintojohtaja Diana Söderbacka 040 310 0401.

Pietarsaari 25.8.2022
Yhteinen kirkkoneuvosto

Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymään kuuluvat Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja Pedersöre församling sekä Jakobstads svenska församling. Yhtymällä on yhteinen kiinteistöhallinto. Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymässä on haettavana

KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA

Kiinteistöpäällikkö
• toimii seurakunnan kiinteistöjen sekä maa-, metsä-, ja vesialueiden isännöitsijänä
• on johtamiskykyinen ja toimii suntioiden esimiehenä
• vastaa kiinteistöhallinnosta laatimalla esityksiä eri toimielimille
• toteuttaa kilpailutuksia
• vastaa kiinteistötoimen projektien työnjohdosta
• on vastuussa kiinteistöhallinnon taloudesta

Kiinteistöpäällikkö ensisijainen työpaikka on Pietarsaaren seurakuntakeskus, kuitenkin työssään päällikkö liikkuu koko seurakuntayhtymän alueella. Jokapäiväinen työ vaatii siksi sekä ajokortin (B), että auton.

Virka edellyttää teknisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun rakennusalan tutkinnon sekä työnjohdon ja rakennusteknisten töiden kokemusta.

Kiinteistöpäälliköltä vaaditaan sekä hyvä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito, että hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaidot on osoitettava kielitodistuksilla tai todistuksilla kuten Valtioneuvoston asetuksessa määrätään suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa (481/2003).

Viranhaltijan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Palkka määritellään vaatimusryhmän 602 mukaan (peruspalkka 3385,95 euroa), ja ehdot työehtosopimuksen, ohjesääntöjen ja muiden sääntöjen määräyksien mukaan.

Virkaan astutaan 1.1.2023, tai sopimuksen mukaan. Kokeiluaika on 6 kuukautta. Ennen virkaan astumista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Hakuaika päättyy 14.9.2022 klo 15.00. Työhakemuskirje, ansioluettelolla ja todistuksilla, lähetetään osoitteeseen: Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymä, Ebba Brahen puistikko 2, 68600 Pietarsaari, tai sähköpostitse: pedersorenejdens@evl.fi merkki ”Hakemus kiinteistöpäällikkö”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja virasta saa hallintojohtajalta Diana Söderbacka 040 310 0401.

Pietarsaari 25.8.2022
Yhteinen kirkkoneuvosto

Haemme
Kiireapulaisia keittiö-ja siivoustyöhön

Työ voi olla tarjoilua, ruuanlaittoa, siivoamista tai avustavaa keittiötyötä.

Palvelemme ruotsiksi ja suomeksi siksi on tärkeätä, että sinulla on sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Hakijalta vaaditaan ruotsin kielen hyvää suullista taitoa sekä suomen kielen tyydyttävää suullista taitoa vaihtoehtoisesti ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä johtavaan emäntään: Maarit Sauna-aho, maarit.sauna-aho@evl.fi tai 040 310 0409.

Kirkon avoimet työpaikat löytyvät  täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Haluatko työskennellä hyvässä hengessä?

Kirkossa on työntekijöitä papeista suntioihin ja it-alan ammattilaisiin, hallinnon osaajista lastenohjaajiin ja diakoniatyöntekijöihin.

Perinteisen seurakuntatyön lisäksi kirkko tekee tärkeää työtä yhteiskunnassa muiden tahojen kanssa.

Hengellinen työ, yhteiskunnalliset tehtävät ja lähimmäisestä välittäminen onnistuvat parhaiten, kun kirkossa työskentelee eri alojen työntekijöitä.

Vaikka kirkon ydinsanoma ja perustehtävät eivät ole muuttuneet, tarvitaan tuoreita näkemyksiä ja uudistumiskykyä.

Kuka pitää huolta nykyajan huono-osaisista? Kuinka nuoret aikuiset voisivat kokea kirkon omakseen? Miten kirkko kykenee rakentamaan luontevan yhteyden muiden uskontojen edustajiin?

Tärkeää työtä tehtäessä avainasemaan nousevat näky ja tehtävä.

"Näky ilman tehtävää on haaveilua, ja tehtävä ilman näkyä on raatamista, mutta näky ja tehtävä yhdessä ovat maailman toivo."