Värikyniä

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta

Leikkiä, laulua ja liikuntaa– yhdessä tekemistä, toisten huomioimista ja ikimuistoisia elämyksiä– ja tietenkin oma kerhoreppu ja eväspullo! Muun muassa näistä on kiva kerhopäivä tehty.

Päiväkerho on 3 – 5-vuotiaiden lasten oma kerho. Päiväkerholaiset kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajaksi leikkimään, hiljentymään; olemaan ja toimimaan. Kerhopaikka on Kirkkorannan seurakuntakodin kerhotila. Lukukausimaksu on 50 euroa.

UUTUUS! Kaksikielinen päiväkerho yhteistyössä ruotsalaisen seurakunnan kanssa alkaa syksyllä 2019. Kerho on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin seurakuntakeskuksessa. Lukukausimaksu on 100 euroa.

Syksyllä alkaviin päiväkerhoon ilmoittautuminen on huhtikuussa. Hakea voi myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Hakulomakkeet palautetaan Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan kansliaan, Ebba Brahen puistikko 2, PL 34, 68601 Pietarsaari tai kerhopaikalle. Ilmoittautua voi myös kotisivujemme lomakkeen kautta täällä .

Päiväkerho 2019-2020

Kirkkorannan päiväkerho

Tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Ohjaaja: Riitta Iso-Kungas

Seurakuntakeskuksen kaksikielinen päiväkerho

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Ohjaaja: Mervi Lindberg

Päiväkerhossa on toimintaa ja ikätovereita

Yleensä seurakuntien päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ne kokoontuvat yhdestä neljään kertaa viikossa, muutaman tunnin kerrallaan.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään hetkeksi ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin.

Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus perheen kanssa.

Leppäkerttu
Vastaava lastenohjaaja