Värikyniä

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta

Leikkiä, laulua ja liikuntaa – yhdessä tekemistä, toisten huomioimista ja ikimuistoisia elämyksiä – ja tietenkin oma kerhoreppu ja eväspullo! Muun muassa näistä on kiva kerhopäivä tehty.

Päiväkerho on 3 – 5-vuotiaiden lasten oma kerho. Päiväkerholaiset kokoontuvat kolme kertaa viikossa kolmen tunnin ajaksi leikkimään, hiljentymään; olemaan ja toimimaan. Kerhopaikka on Kirkkorannan seurakuntakodin kerhotila. Lukukausimaksu on 75 euroa.

Syksyn päiväkerhot alkavat 17.8. Kerhopäivät ovat maanantai, tiistai ja torstai.

Ilmoittautuminen syksyllä alkavaan päiväkerhoon on keväällä, mutta hakea voi myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Vapaita paikkoja voi kysellä lastenohjaajalta. Hakulomakkeet palautetaan Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan kansliaan, Ebba Brahen puistikko 2, PL 34, 68601 Pietarsaari tai kerhopaikalle. Ilmoittautua voi myös ilmoittautumislomakkeella.

Päiväkerho 2020-2021

Syksyn päiväkerhot alkavat 17.8.

Päiväkerho pidetään maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30 Kirkkorannan kerhotilassa, Vaasantie 116.

Ohjaaja: Riitta Iso-Kungas

Päiväkerhossa on toimintaa ja ikätovereita

Yleensä seurakuntien päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ne kokoontuvat yhdestä neljään kertaa viikossa, muutaman tunnin kerrallaan.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään hetkeksi ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin.

Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus perheen kanssa.

Leppäkerttu

Iltapäiväkerho, päiväkerho, perhekerho