Värikyniä

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta

Haku syksyn päiväkerhoon on käynnissä.

Leikkiä, laulua ja liikuntaa – yhdessä tekemistä, toisten huomioimista ja ikimuistoisia elämyksiä – ja tietenkin oma kerhoreppu ja eväspullo! Muun muassa näistä on kiva kerhopäivä tehty.

Päiväkerho on 3 – 5-vuotiaiden lasten oma kerho. Päiväkerholaiset kokoontuvat kolme kertaa viikossa kolmen tunnin ajaksi leikkimään, hiljentymään; olemaan ja toimimaan. Kerhopaikka on Kirkkorannan seurakuntakodin kerhotila. Lukukausimaksu on 75 euroa.

Syksyllä alkaviin päiväkerhoon ilmoittautuminen on 15.4.-3.5.. Hakea voi myös varsinaisen hakuajan jälkeen. Hakulomakkeet palautetaan Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan kansliaan, Ebba Brahen puistikko 2, PL 34, 68601 Pietarsaari tai kerhopaikalle. Ilmoittautua voi myös kotisivujemme lomakkeen kautta täällä

Päiväkerho 2020-2021

Kirkkorannan päiväkerho

Maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Ohjaaja: Riitta Iso-Kungas

Päiväkerhossa on toimintaa ja ikätovereita

Yleensä seurakuntien päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Ne kokoontuvat yhdestä neljään kertaa viikossa, muutaman tunnin kerrallaan.

Päiväkerho tarjoaa lapselle turvallisen ja myönteisen ympäristön ja aktiivista toimintaa ikätoverien kanssa: leikkiä, laulua, liikkumista, satuilua ja askartelua. Päiväkerhoissa myös hiljennytään hetkeksi ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin.

Seurakuntien päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ja koulutetut lastenohjaajat. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kasvua. Kaiken perustana ovat kristilliset arvot, varhaispedagoginen osaaminen sekä kumppanuus perheen kanssa.

Leppäkerttu

Iltapäiväkerho, päiväkerho, perhekerho