Henkinen hyvinvointi

Vaikeiden asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Ota yhteyttä seurakunnan työntekijään kun kaipaat keskustelukumppania. Luottamuksellisia keskusteluja voi käydä papin, diakoniatyöntekijän, muun seurakunnan työntekijän tai jonkun toisen seurakuntalaisen kanssa.

Diakoniavastaanotto

Ajanvarauksella maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kesäaikaan maanantaisin ja torstaisin

Diakonit:

Päivystävä pappi

Keskustelua, sielunhoitoa ja rippiä varten voi jättää papille soittopyynnön kansliaan puh. 0403 100 430

Keskusteluryhmä mielenterveysomaisille

Onko sinulla vaikka vain huoli omaisen tai läheisen mielen hyvinvoinnista? Tule mukaan keskustelemaan ja hakemaan vertaistukea keskusteluryhmästä.

Keskusteluryhmä mielenterveysomaisille kokoontuu kevään 2022 aikana seuraavasti: torstaina 3.3., 31.3. ja 28.4. sekä tiistaina 24.5. klo 17-18.30 Pietarsaaren seurakuntakeskuksen nuorisotilassa Kämpällä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ryhmään 3.3. mennessä Minna Pellinen p. 044 7634100, minna.pellinen@finfamipohjanmaa.fi

FinFami - Mielenterveysomaisten keskusliitto – tekee työtä mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Järjestöön kuuluu keskusliiton lisäksi 17 alueellista jäsenyhdistystä ympäri Suomen. Jäsenyhdistykset tarjoavat tietoa, tukea ja neuvontaa kaikille omaisille ja läheisille, joiden perheessä tai lähipiirissä joku oireilee tai sairastaa psyykkisesti.

FinFamin Pohjanmaan jäsenyhdistys tarjoaa keskusteluja omaisneuvojien kanssa, vertaistukea keskusteluryhmissä,  luentoja, virkistystä ja muuta toimintaa. Lisää tietoa www.finfamipohjanmaa.fi

Henkinen hyvinvointi

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Oma tai läheisen ihmisen vakava tai parantumaton sairaus pysäyttää. Mitä nyt on edessä? Kuinka tästä selvitään?

Kirkon työntekijät sairaiden rinnalla