Henkinen hyvinvointi

Vaikeiden asioiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Ota yhteyttä seurakunnan työntekijään kun kaipaat keskustelukumppania. Luottamuksellisia keskusteluja voi käydä papin, diakoniatyöntekijän, muun seurakunnan työntekijän tai jonkun toisen seurakuntalaisen kanssa.

Mitä asioita löytyy elämäsi repusta?

Tule ja pysähdy kuuntelemaan ja pohtimaan Leena Harjunpään ja Martti Nykäsen kanssa elämäsi matkantekoa torstaina 27.10. klo 18-20 seurakuntakeskuksessa.

Luennon aiheita ovat esimerkiksi mitä tunteita kuljetat mukanasi? Millaiset ovat voimavarasi, omat evääsi, tienviitat ja asenteesi.

Millaisia ja missä ovat matkasi levehdyspaikat?

Mitä olet saanut elämäsi matkalle?

Ilmoittaudu luennolle viimeistään 25.10. soittamalla seurakuntakansliaan p. 040 3100430 tai sähköpostilla pietarsaari@evl.fi

Luennon järjestävät yhdessä Pietarsaaren suomalainen seurakunta ja FinFami Pohjanmaa ry

Diakoniavastaanotto

Ajanvaraus maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin
klo 9-11 p. 040 3100 435

Kesäaikaan maanantaisin ja torstaisin

Diakonit:

Päivystävä pappi

Keskustelua, sielunhoitoa ja rippiä varten voi jättää papille soittopyynnön kansliaan puh. 0403 100 430

Henkinen hyvinvointi

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Oma tai läheisen ihmisen vakava tai parantumaton sairaus pysäyttää. Mitä nyt on edessä? Kuinka tästä selvitään?

Kirkon työntekijät sairaiden rinnalla