laulava lintu

Musiikki

Musiikilla on iso merkitys jumalanpalveluksissa, mutta sitä harrastetaan seurakunnissa myös monin muin tavoin.

Seurakunnassa toimii kaksi kanttorin ohjaamaa kuoroa ja kaksi vapaaehtoisvoimin ohjattua lauluryhmää. Lapsille suunnatut muskarin ja kirkkomuskarin löydät valikosta vasemmalta.

Harjoitusten lisäksi kuorot esiintyvät usein juhlapyhinä ja muissa tilaisuuksissa, joten kuorotoiminta on paitsi hyvä harrastus, myös mainio seurakunnan palvelutehtävä lauluintoiselle.

Kauneimmat joululaulut kuuluvat joulunajan ohjelmaan. Kirkkokonsertit kuuluvat myös  seurakunnan ja kirkon tarjontaan. Seuraa ilmoittelua.

Lohdutuksen sanoja ja säveliä

Surumusiikkikonsertti on omistettu kaikille läheisensä menettäneille.

Musiikki voi lohduttaa ja tuoda toivoa surun keskellä. Konsertti on katsottavista oheisesta linkistä

Jos linkki ei toimi, kokeile tästä

Konsertin toteutuksesta vastaavat Jari Kolmonen, Mirkkalea Konttila ja Veera Konttila sekä äänitarkkailusta vastaava Marko Palander.

Lasten musiikki- ja leikkituokiota löytyy netistä

Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa seurakunnan muskaritoiminta on tauolla. Mutta ei hätää, netistä löytyy apu tässäkin tapauksessa!

Yläpuolelta löytyy linkki Lastenkirkkoon. Sivustosta löytyy paljon ohjelmaa lapsille.