musiikki

Musiikki

Musiikilla on iso merkitys jumalanpalveluksissa, mutta sitä harrastetaan seurakunnissa myös monin muin tavoin.

Seurakunnassa toimii kaksi kanttorin ohjaamaa kuoroa ja kaksi vapaaehtoisvoimin ohjattua lauluryhmää. Lapsille suunnatut muskarin ja kirkkomuskarin löydät valikosta vasemmalta.

Harjoitusten lisäksi kuorot esiintyvät usein juhlapyhinä ja muissa tilaisuuksissa, joten kuorotoiminta on paitsi hyvä harrastus, myös mainio seurakunnan palvelutehtävä lauluintoiselle.

Kauneimmat joululaulut Linkki avautuu uudessa välilehdessäkuuluvat joulunajan ohjelmaan. Kirkkokonsertit kuuluvat myös  seurakunnan ja kirkon tarjontaan. Seuraa ilmoittelua.

Lauluja ja porinaa

Joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 14.30 seurakuntakeskuksessa.

Yhteislaulua, pieni hartaus ja rupattelua kahvikupin ääressä.

Syksyn 2021 porina- ja laulutuokiot 29.9., 27.10., 24.11. ja 15.12.

Kauneimmat joululaulut

Tänä vuonna Kauneimmat joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Pietarsaaren suomalainen seurakunta järjestää neljä Kauneimmat Joululaulut -tapahtumaa:

Ti 7.12. klo 18 Ähtävän seurakuntakakodilla. Kahvia ja mehua.

Su 12.12. klo 15 Pietarsaaren kirkossa. Mukana Laulu-Jaakot. (Yllä suoratoistolinkki tapahtumaan)

Ke 15.12. klo 18 Lasten Kauneimmat joululaulut Kirkkorannan seurakuntakodilla. Puuro, kahvi ja mehu.

Su 19.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut -messu Pietarsaaren kirkossa. Mukana Valosydän-kvartetti.

Lisää tietoa Kauneimmista joululauluista löydät osoitteesta kauneimmatjoululaulut.fi

Sivuilta löytyy mm. Kauneimmat joululaulut karaokena sekä tietoa ja linkit, miten lahjoittaa joululahja maailman lapsille Suomen Lähetysseuran kautta.