musiikki

Musiikki

Musiikilla on iso merkitys jumalanpalveluksissa, mutta sitä harrastetaan seurakunnissa myös monin muin tavoin.

Seurakunnassa toimii kaksi kanttorin ohjaamaa kuoroa ja kaksi vapaaehtoisvoimin ohjattua lauluryhmää. Lapsille suunnatut muskarin ja kirkkomuskarin löydät valikosta vasemmalta.

Harjoitusten lisäksi kuorot esiintyvät usein juhlapyhinä ja muissa tilaisuuksissa, joten kuorotoiminta on paitsi hyvä harrastus, myös mainio seurakunnan palvelutehtävä lauluintoiselle.

Kauneimmat joululaulut Linkki avautuu uudessa välilehdessäkuuluvat joulunajan ohjelmaan. Kirkkokonsertit kuuluvat myös  seurakunnan ja kirkon tarjontaan. Seuraa ilmoittelua.

Netti Nallen muskari

Joka toinen perjantai kello 9.30 livenä Pietarsaaren Suom Srk Musiikkityö -Facebook-sivulla.

Netti Nallen muskari ja perhekerho alkaa 19.2.2021 ja se pidetään aina parittomien viikkojen perjantaisin klo 9.30 livenä Pietarsaaren Suom Srk Musiikkityö -Facebook-sivulla.

Ryhmään pääsee kaveripyynnön kautta. Muskari löytyy sivun ryhmistä nimellä Netti Nallen muskariryhmä. Tervetuloa mukaan!

Pääsiäisvaellus

Seurakuntakeskuksen ja vanhan ja uuden hautausmaan ympäristöön on rakennettu kaikille avoin pääsiäisvaellus, jonka voi kulkea itsenäisesti ja hiljentyä pääsiäisen tapahtumiin.

Vaellus alkaa seurakuntakeskuksen nuorisotilan eli kämpän ikkunaan rakennetulta Betanian torilta ja kulkee eri kohteiden kautta Johanneksen kappelin ikkunaan rakennettuun tyhjään hautaan. Kohteissa on QR-koodit, joiden kautta voi kännykällä kuunnella pääsiäismusiikkia:

Priere a Notre DameLinkki avautuu uudessa välilehdessä Johanneksen kappelin uruissa Mirkkalea Konttila
Virrestä 88Linkki avautuu uudessa välilehdessä Laulu Ulla Rannisto
Vapahtajan kuolemaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Lumino-kuoro
Virrestä 77Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lumino-kuoro
Virrestä 15Linkki avautuu uudessa välilehdessä Laulu Unna Rannisto
RistinpuusiLinkki avautuu uudessa välilehdessä Jehiel-kuoro

Pääsiäisvaellus avataan palmusunnuntaina 28.3. ja se on esillä 5.4. saakka.