Pikkupuuharit

Pikkupuuharit on tarkoitettu 1-6 -vuotiaiden lasten satunnaiseen hoitotarpeeseen, kun vanhemmat tarvitsevat aikaa harrastuksille tai muille omille menoille.

Pikkupuuharit on leikin lumoa ja ohjattua toimintaa lapsen ikä huomioiden. Lapsille tarjotaan hoidossa myös iltapala. Toiminta alkaa lokakuussa ja pyörii joka tiistai klo 17-19 Kirkkorannan seurakuntakodilla.

Vanhempi voi jättää lapsensa hoitoon maksutta, mutta paikka on varattava etukäteen, viim. edeltävänä päivänä: Riitta Iso-Kungas p. 040 3100429 (soitto tai tekstiviesti).

Pikkupuuharipyhis

Pyhäkoulu tarjoaa tekemistä lapsille ja vapaan hetken aikuisille kerran kuussa lauantaisin.

Pikkupuuharipyhis on seurakunnan kasteopetusta, jossa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, askarrellaan sekä leikitään ja liikutaan.

Pyhäkoulu on maksuton.

Pikkupuuharipyhis alkaa syksyllä 2020 Kirkkorannan seurakuntakodilla, Vaasantie 116.