Pikkupuuharit

Pikkupuuharit on tarkoitettu 1-6 -vuotiaiden lasten satunnaiseen hoitotarpeeseen, kun vanhemmat tarvitsevat aikaa harrastuksille tai muille omille menoille.

Pikkupuuharit on leikin lumoa ja ohjattua toimintaa lapsen ikä huomioiden. Lapsille tarjotaan hoidossa myös iltapala. Toiminta alkaa lokakuussa ja pyörii joka tiistai klo 17-19 Kirkkorannan seurakuntakodilla.

Vanhempi voi jättää lapsensa hoitoon maksutta, mutta paikka on varattava etukäteen, viim. edeltävänä päivänä: Riitta Iso-Kungas p. 040 3100429 (soitto tai tekstiviesti)

Kesäpuuharit

Tarvitsetko lapsellesi hetkellistä hoitopaikkaa kauppareissun, jumpan tai muun oman menon takia? Kesäpuuhareihin voi jättää 1-6-vuotiaat lapset maksutta hoitoon. Paikka on vain varattava etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä.

Kesäpuuharit järjestetään kesäkuussa neljänä maanantaina ja keskiiviikona: 7.6., 9.6. 14.6. ja 16.6. klo 14-16 Kirkkorannan seurakuntakodissa.

Jos halauta varata paikan hoitoon, soita tai lähetä tekstiviesti viimeistään edellisenä päivänä numeroon 040 3100429.