Toimintaa koululaisille

Koululaisten toiminta on tarkoitettu 7–14-vuotiaille tytöille ja pojille.

Seurakunta järjestää vuoden mittaan useita lasteleirejä Merilässä. Leirejä järjestetään syys- ja talvilomaviikoilla sekä kesällä. Ohjelmassa on myös viikonloppuleirejä.

Erilaista toimintaa on myös koko perheelle.  Seuraa siis tapahtumakalenteriamme!

Lisätietoa toiminnastamme saa myös seuraamalla facebooksivuamme Pietarsaarenseurakunta. Instagramista meidät löytää @pietarsaarensuomsrk

Hei uusi ekaluokkalainen!

Ota koulureppu selkään ja tule kirkkoon yhdessä kotiväkesi kanssa. Ja kutsu myös isovanhemmat ja kummit mukaan!

Tänä syksynä koulunsa aloittavien siunaamiskirkko pidetään maanantaina 8.8.2022 klo 18 Pietarsaaren kirkossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koulutiensä aloittavat ekaluokkalaiset perheineen. Erillinen kutsukirje lähetetään vielä kaikille vuonna 2015 syntyneille seurakuntaamme kuuluville lapsille.

Kirkossa uudet ekaluokkalaiset siunataan ja rukoillaan heille Taivaan Isän suojelusta. Kirkon jälkeen seurakunta tarjoaa perheille iltapalan. Tämän takia toivomme, että ilmoittaudutte tilaisuuteen viimeistään 1.8.2022.

Ilmoittautumiset 1.8. mennessä kansliaan p. 040 3100 430 tai ilmoittautumislomakkeella. Muista kertoa tarjoilun takia samalla, paljonko teitä tulee paikalle.

toimintaa lapsille

Nuorisotyönohjaaja ja lähetystyöstä vastaava