Tervetuloa seurakuntaan!

Seurakuntakansliasta lähetetään seurakuntaan muuttaneelle ilmoitus muuttokirjan saapumisesta kirkkoherranvirastoon. Myös kirkkoon liittyvälle lähetetään ilmoitus jäsenyydestä.

Toivomme, että kotiseurakunta voi olla yhteisö, jossa on helppo olla omana itsenään ja kokea olonsa hyväksi. Seurakunnan tehtävänä on pitää esillä evankeliumia ja tukea ihmistä hänen kristittynä elämisessään. Tehtävänä on myös elää ihmisen rinnalla hänen kaikissa elämäntilanteissaan niin juhlassa kuin arjessakin. Tarjolla on myös monenlaista tukea vaikeiden elämänhaasteiden keskellä. Ota siis rohkeasti yhteyttä työntekijöihin ja pistäydy muutenkin vain seurakuntakeskuksessa.

Työntekijöiden yhteystiedot

Tilastoja

Pietarsaaren suomalainen seurakunta vuonna 2018

• jäseniä, läsnä oleva väestö 4 996
  • vuonna 2018 kirkkoon liittyi 20 henkilöä
  • vuonna 2018 kirkosta erosi 58 henkilöä
  • kastetut lapset 33
  • kuolleita 70
  • seurakuntaan muutti 95 henkilöä
Pietarsaaren kirkon ovet

Liity kirkkoon

Kirkkoon liittyminen on aina liittymistä paikalliseen seurakuntaan.

Voit liittyä kirkkoon tietoturvallisen verkkopalvelun kautta. Jos kirjaudut palveluun pankkitunnuksilla, valtaosa tarvittavista tiedoista saadaan suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen pankkitunnuksien avulla, voit lähettää palvelun kautta seurakuntaan yhteydenottopyynnön, jonka avulla kirkkoon liittyminen voidaan laittaa vireille. Henkilötietosi välittyvät kotikuntasi seurakuntaan. Jäsenyytesi on voimassa vasta, kun seurakunta on vahvistanut asian.

Kirkkoon voi liittyä myös tulostamalla ja täyttämällä tämän liittymislomakkeen. Lomake tulee postittaa tai viedä oman kotikunnan seurakuntaan. Mikäli haluat kysyä jotain tai perua liittymisesi, ota yhteyttä kotikuntasi seurakuntaan. Jos et tiedä seurakuntaa, voit lähettää sähköpostia liitykirkkoon(at)evl.fi.