Tilojen ja tarjoilun varaaminen

Seurakuntayhtymän tiloja on mahdollista vuokrata esim. kasteita, syntymäpäiväjuhlia, muistotilaisuuksia, perhejuhlia ja konsertteja varten.

Tilat vuokrataan ottamalla yhteyttä seurakuntakansliaan. Merilän varauksista vastaa Merilän emäntä. Jos toivot tilaisuuteen myös tarjoilua voit ottaa yhteyttä emäntään sopiaksesi järjestelyistä ja pyytääksesi tarjousta.

Seurakuntien toiminnalla on tiloihin etuoikeus. Tiloja on mahdollista vuokrata ellei järjestely ole ristiriidassa kristillisen uskon kanssa. Kirkkoherra ja seurakuntaneuvosto päättää mihin tarkoitukseen tilojamme vuokrataan.

Kirkon jäseniltä ei kasteista, vihkimisistä tai muistotilaisuuksista peritä vuokraa mutta mahdollisesta tarjoilusta maksetaan. Kasteiden yhteydessä tarjoilut on mahdollista järjestää itse pentrykeittiön avulla, josta maksetaan nk. pentrymaksu. Vuokramaksuista päätetään seurakuntayhtymässä yhteisesti. Hinnaston löydät tästä.

Kaikki tilat ovat alkoholittomia, savuttomia ja päihteettömiä.

Kastetilaisuuden järjestäminen Pietarsaaren seurakuntakeskuksessa.