Kirkkorannan seurakuntakoti

Vaasantie 116, 68600 Pietarsaari

Kirkkorannan seurakuntakoti

Kirkkorannan seurakuntakoti löytyy n. 2 km Pietarsaaren keskustasta, Pedersören hautausmaan ja Pedersören kirkon vierestä. Kirkkorannan seurakuntakodista löytyy Pedersören seurakunnan seurakuntakanslia.  Kirkkorannan seurakuntakoti on usein myös Pietarsaaren ruotsalaisen ja suomalaisen seurakunnan käytössä. Sitä käytetään seurakuntien lapsi- ja nuorisotoiminnan, aikuis- ja seniorityön, kuorotoiminnan ja seurakuntien kokoontumisien paikkana.

Rakennuksesta löytyy Iso sali ja Pikku Sali sekä tarjoilutila. Pohjakerroksessa on seurakuntakanslia, työntekijöiden työhuoneet, kokoushuone, keskusteluhuone sekä päivä- ja iltapäiväkerhotoiminnan tiloja.

Kirkkorannan seurakuntakodissa on valmistuskeittiö josta voi tilata ruoka- ja kahvitarjoiluja.

Soittimet

Urut, flyygeli ja piano.

Inva

Invapaikoitus löytyy pääsisäänkäynnin vierestä.

Paikoitus

Parkkipaikkoja löytyy niin seurakuntakodin edestä kuin Pedersören kirkon edestä.

Pääsy

Kun seurakunta yksin järjestää tilaisuuden, ei pääsymaksua peritä. Ajatuksena on, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua. Vapaaehtoinen kolehti voidaan kerätä.

Mikäli joku muu kuin seurakunta on pääjärjestäjä ja seurakunta kanssajärjestäjä voidaan ohjelmalehteä myydä sisäänkäynneillä. Ohjelmalehden osto ei ole pakollista eikä myynti saa antaa sellaista vaikutelmaa. Vaihtoehtoisesti kerätään vapaaehtoinen pääsymaksu.

Jos tilaisuutta varten vuokrataan koko seurakuntakoti on mahdollista periä pääsymaksu. Silloin seurakunta ei ole kanssajärjestäjä.

Seurakuntakodin vuokraaminen

Kirkon jäseniltä ei peritä vuokraa kasteista tai siunauksista mutta mahdollisesta tarjoilusta kyllä. Seurakuntakoti on mahdollista vuokrata häitä, syntymäpäiväjuhlia, konsertteja tai muita tilaisuuksia varten, jotka eivät ole ristiriidassa kirkon uskon kanssa. Vuokrahinnoista päätettään yhteisesti seurakuntayhtymässä.

Vuokrahintoja voit katsoa lähemmin tästä.

Kahvila
Wi-Fi