Seurakuntasihteerin virka

23.10.2019 13.45

Seurakuntasihteerin virka

TYÖTÄ TARJOLLA

Pietarsaaren suomalainen seurakunta toimii suomenkielisten parissa Pietarsaaren kaupungin ja Pedersören kunnan alueella. Olemme hallinnollisesti osa Pietarsaarenseudun seurakuntayhtymää, johon kuuluu myös neljä (vuoden 2020 alusta kaksi) ruotsinkielistä seurakuntaa.

SEURAKUNTASIHTEERIN VIRKA

Haemme avoinna olevaan seurakuntasihteerin virkaan palvelualtista ja monipuolisesta toimenkuvasta kiinnostunutta henkilöä. Tehtävässä painottuvat asiakas- ja palvelumyönteisyys, yhteistyötaidot, sekä ulkoinen että sisäinen tiedotus ja viestintä, yhteydenpito eri sidosryhmiin, sihteerintaidot sekä vahva IT-osaaminen. Edellytämme AMK-tason tutkintoa/vastaavaa tai muuta soveltuvaa tutkintoa.

Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon jäsen. Seurakuntaelämän tuntemus ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Virka on vakinainen, päätoiminen ja osa-aikainen (78%, 28,5 t/vk) ja siihen sovelletaan kirkon virkaehtosopimusta. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan (78 %/1 744,47 €/kk). Lisäksi maksetaan työkokemuksen perusteella vuosisidonnaista palkanosaa, joka voi olla enimmillään 15 % vähimmäispalkasta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän aloittamista. Koeaika on 4 kk.

Lähempiä tietoja antaa seurakuntasihteeri Kirsi Seppälä p.040 310 0430.

Pietarsaaren suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvostolle osoitetut hakemukset ja ansioluettelo tulee olla perillä 7.11.2019 mennessä: Pietarsaaren suomalainen seurakunta, PL 34, 68601 Pietarsaari tai sähköpostitse pietarsaari@evl.fi. Hakemuksia ei palauteta.